Područna škola Kupinec

Područna škola u Kupincu, smještena na adresi Kupinec 132b, pruža svojim učenicima kvalitetno obrazovanje u inspirativnom okruženju. Naše učiteljice Dajana Živković Stojić i Petra Miklenić posvećene su stvaranju poticajnog i kreativnog okruženja za svoje učenike.

Uz tradicionalne metode poučavanja, učiteljice u PŠ Kupinec potiču inovativnost i kreativnost kod učenika kroz različite projekte i aktivnosti. Njihov entuzijazam i strast prema radu prenose se na učenike, potičući ih na aktivno sudjelovanje i izražavanje vlastitih ideja.

Područna škola Repišće

Smještena u slikovitom mjestu Repišće, na adresi Repišće 80, PŠ Repišće svojim učenicima nudi priliku za učenje u prirodnom i mirnom okruženju. Naša škola poznata je po toploj i podržavajućoj atmosferi, gdje svaki učenik dobiva pažnju koju zaslužuje.

Učiteljice Edita Šorman Pustaj i Nevenka Gudek s velikom predanošću vode svoje razrede, osiguravajući da svaki učenik napreduje u skladu sa svojim sposobnostima i interesima. Njihov individualizirani pristup u radu s djecom i kontinuirana suradnja s roditeljima čine ovu školu posebnim mjestom za učenje i rast.

Zajednički ciljevi i vrijednosti

Obje područne škole dijele zajedničke ciljeve i vrijednosti usmjerene na holistički razvoj učenika. Potičemo suradnju, empatiju i zajedništvo među djecom, vjerujući da su to temeljne vrijednosti za njihovu budućnost. Naši učitelji kontinuirano se stručno usavršavaju kako bi bili u korak s najnovijim obrazovnim trendovima i metodama, osiguravajući tako visoku kvalitetu obrazovanja. 

Zajednica i suradnja

Suradnja s roditeljima i lokalnom zajednicom od izuzetne je važnosti za uspjeh naših škola. Redovite komunikacije, roditeljski sastanci i zajedničke aktivnosti doprinose stvaranju pozitivne i podržavajuće atmosfere. Vjerujemo da samo kroz zajednički trud možemo postići najbolje rezultate za naše učenike.

Skip to content