Najnovije Izdanje Školskog Lista

Pročitajte najnovije članke, intervjue i vijesti iz naše škole. Uživajte u radovima naših talentiranih učenika i saznajte više o njihovim postignućima.

Školski list Osnovne škole Klinča Sela je važan medij kojim učenici i nastavnici dijele vijesti, postignuća i kreativne radove s cijelom školskom zajednicom. List izlazi jednom godišnje i uključuje raznovrsne sadržaje poput izvještaja s školskih događanja, intervjue, literarne i likovne radove učenika, te korisne informacije o školskim projektima i aktivnostima. Uredništvo lista sastavljeno je od učenika viših razreda, uz mentorstvo nastavnika, čime se potiče razvijanje novinarskih vještina i odgovornosti kod mladih. Školski list predstavlja važan alat za jačanje zajedništva i komunikacije unutar škole, te pruža učenicima priliku da se izraze i pokažu svoje talente.

Školski list je važan dio naše školske zajednice, potiče učenike na pisanje i istraživanje, te doprinosi njihovom obrazovnom i osobnom razvoju.

Novo izdanje školskog lista

Dragi čitatelji

nakon ljetne stanke i uzbuđenog početka nove školske godine, s ponosom vam predstavljamo novo izdanje našeg školskog lista za 2023./2024. godinu! Ove godine prisjetit ćemo se nezaboravnih trenutaka iz lanjske školske godine — od uspjeha naših učenika na natjecanjima, kreativnih projekata, do nezaboravnih školskih izleta i događanja.

Svi koji su sudjelovali u stvaranju ovog broja uložili su puno truda kako bi vam prenijeli duh prošle godine, a isto tako vas motivirali za novu. Nadamo se da ćete uživati u čitanju, baš kao što smo mi uživali stvarajući Klinček za vas!

Veselimo se vašim reakcijama i prijedlozima za buduća izdanja!

Galerija Slika

Pogledajte naša prošla izdanja

Ostala izdanja se nalaze na arhiviranoj web stranici.

Skip to content