Izvanučionička nastava za učenike od 5. do 8. razreda

by | 19. ožujka 2024. | Vijesti

Druga izvanučionička nastava za učenike od 5. do 8. razreda organizirana je 12. ožujka. Učenici petog razreda posjetili su Muzej iluzija u Zagrebu. Uz stručno vodstvo, promatrajući interaktivne eksponate, putovali su u svijet iluzije i učili o vidu i percepciji.


Također, gledali su i kazališnu predstavu Bornin vremeplov koja prikazuje povratak u prošlost, u djetinjstvo svojih roditelja prikazujući jednu sasvim drukčiju sliku odrastanja.


Šestaši su putovali u Krapinu, posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca te proširili svoja znanja o evolucijskoj povijesti čovjeka. Svoj izlet obogatili su i znanstvenim spoznajama kroz interaktivne sadržaje u Parku znanosti u Oroslavju.

Učenici sedmog i osmog razreda posjetili su Muzej čokolade i Muzej iluzija. Nakon obilaska muzeja, zajedno su gledali kazališnu predstavu Traži se novi suprug, nastalu prema istoimenoj komediji Mira Gavrana.

Večernja predstava u Kerempuhu svakako im je bila jedno novo iskustvo, s posebnim doživljajem predstave, glumačke postave, a i samog kazališta.

Izvanučionička nastava 12.3.2024. by Lidija Vinovrški
Skip to content